Nedjelja, 08 Listopad 2023 15:14

Individualni mindfulness program "Slušaj svoje srce"

Ovaj program je jako koristan za tebe ako imaš potrebu biti saslušan/a, podržan/a i ako si otvoren/a razgovarati o svojim sljedećim važnim životnim pitanjima:

√ kako lakše donositi odluke i činiti izbore u skladu s onim što tvoje srce želi a često to skrivaš u tajnosti od drugih zbog straha od osude, neprihvaćanja, ismijavanja ili nekih drugih razloga

√ kako prepoznavati zamke koje te guraju da živiš život kakav se “od tebe očekuje“ a ne onakav kakav ti donosi mir u duši, dječju razigranost i bezbrižnost, osmijeh u srcu i na licu, strastvenu ljubav prema životu.

Opis programa:

Program se temelji na raznim meditativnim tehnikama i coaching alatima koji će ti pomoći da bolje koristiš svoje urođene snage a da pri tome i dalje budeš odgovorna/odgovoran u svemu što trenutno sačinjava tvoj život. Prolazimo kroz vježbe prilagođene tvojim potrebama uz pomoć kojih ćeš lakše pronaći snagu, motivaciju, vrijeme i poštovanje za podržati sve ono novo što želiš živjeti. Najvažniji rezultat našeg zajedničkog rada tijekom programa biti će tvoji novi koraci u smjeru onoga za čim tvoje srce traga.

Što ćeš naučiti kroz program:

Kako odgovorno raditi na balansu između obveza i vlastitih potreba

Kako donositi odluke „za“ a ne „protiv“ sebe

Kako pobijediti tjeskobu, nemir i strah

Kako prepoznati svoje urođene snage i talente

Kako asertivno izraziti svoje potrebe i želje

Kako razlikovati kompromis i kompromitiranje

Kako ostvariti veću razinu osobne snage, samopouzdanja i unutrašnjeg zadovoljstva

Kako se lakše nositi s nelagodnim emocijama

Kako njegovati osjećaj mira u sebi kad dođu turbulentna životna razdoblja

Kako životne promjene gledati kao svog najboljeg prijatelja ili partnera

Tehnički detalji programa:

Program traje 6 tjedana. Svaki tjedan imamo individualni sat u trajanju od 60 minuta kojeg dogovaramo u skladu s obostranim mogućnostima. Tijekom trajanja programa na raspolaganju sam ti za svu podršku putem e- maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a po potrebi i kroz online sastanak. Program se održava isključivo online putem zoom platforme.

Cijena programa iznosi 150 EUR i plativa je u 2 obroka. Prvi obrok potrebno je uplatiti nakon dogovora a prije prvog termina a drugi u roku 30 dana nakon prve uplate.

Za sve dodatne informacije i upite kontaktiraj me putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa ćemo dogovoriti kratki informativni online sastanak koji te ni na što ne obvezuje.

Radujem se našem susretu i svim tvojim a tako i mojim lijepim promjenama!

Lea Fadljević

Centar Essentia

Pročitaj članke koji ti bolje mogu dočarati kako mislim, osjećam i živim. Naš zajednički rad tijekom programa, sinergija je onoga što je tebi potrebno i onoga što ti ja u odnosu na svoja znanja i iskustva mogu dati da to lakše ostvariš. Zajedno smo skupa wink 

https://www.centar-essentia.com/index.php/blog/item/70-cetiri-najcesce-zamke-uma-koje-ce-te-pokusati-zaustaviti-da-ostvaris-svoje-zelje-iz-srca

https://www.centar-essentia.com/index.php/blog/item/71-nemoj-dopustiti-da-zelje-tvoje-duse-ostanu-na-tuznim-rijecima-moglo-je-biti

https://www.centar-essentia.com/index.php/blog/item/69-usmjeravas-li-pozornost-na-svoj-unutarnji-dijalog

https://www.centar-essentia.com/index.php/blog/item/66-moze-li-nam-osjecaj-nelagode-posluziti-kao-putokaz

 

 

 

Više u ovoj kategoriji: « Marketing FB