Četvrtak, 21 Rujan 2023 15:34

Lijepo je pronaći svoju planetu…..

Lako je moguće doživjeti ovaj naslov kao pomalo čudan. S potpunim pravom. Ipak smo svi tu na našoj dragoj planeti Zemlji.

Hodamo, vozimo se, gradimo kuće i stanove, trčimo, plešemo, sjedimo, obrađujemo tlo, pišemo, prodajemo, čitamo. Stavila sam ju usprkos tome što sam svjesna da ovoj posljednjoj rečenici nipošto ne pristaje staviti točku. Naša tijela i njezino tijelo jedan su prekrasan oblik sinergije u kojoj mogu nastati zaista čudesne i beskonačno različite kreacije.

Lako je moguće doživjeti ovaj naslov kao duboko istinit. Opet s apsolutnim pravom. Definitivno nismo samo ono što činimo, gradimo i stvaramo na toj našoj Zemlji. Bespuće smo bez svog početka. I bez svog kraja. Bespuće raznih boja, mirisa i nota.

Pronaći svoju planetu, naslov je koji za mene znači poznavati najdublje želje svog srca. Grliti ih, poštovati, njegovati i podržavati. Pružiti im utočište. Utočište koje na najbolji mogući način spaja sve moguće osobne i unikatne kreacije s neporecivim prostranstvom.

Osjećam da sam pronašla svoju planetu. Ne vidim ju kao savršenu. Niti nepromjenjivu. Ali znam da je moja. Mijenjat će se još, svjesna sam toga. I ne samo da mi je to sasvim okej, nego iskreno, radujem se tome. Volim promjene. Volim nove razine sebe. Ono što mi je uistinu važno je da sam ju napokon pronašla. S obzirom na moju dob, moglo bi se reći da je potraga dugo trajala. Večeras osobno osjećam da potraga ipak nije bila toliko teška. Niti dugotrajna.

Moja planeta su moji novi oblici izražavanja (ovaj blog je jedan od njih), jedna prekrasna osoba koja je ušla u moj život i koju volim na neopisivo duboki i za mene najljepši način te pleme ljudi s kojima dijelim, dajem i primam upravo te frekvencije koje naše duše trebaju.

Sretna sam i zahvalna. Iskreno se radujem svim novim lutanjima i iskustvima za koja znam da će samo jačati moju planetu. Darovati joj još Života.

Ja sam svoju planetu pronašla kroz višegodišnju meditativnu praksu. Ako te zanima, piši mi i rado ću podijeliti s tobom sve što je meni pomoglo na tom putu.